Benvinguts

 

Video
Videoclip
Fotomontatge
Youtube

Vídeos

image

Des de principis de l'any 1999 el departament audiovisual de JUS Studio treballa per fer dels moments importants de la seva vida, records que perdurin en el temps de manera ELEGANT, PROFESSIONAL i ORIGINAL.

  • BBC: "Bodas, Bautizos y comuniones"

El que pot ser un dels dies més importants de la seva vida, mereix perdurar en el temps i poder ser recordat un cop rera un altre.

Estem especialitzats en diferents actes com: noces, comunions, bateigs i altres aconteixements. JUS Studio li proporciona diferents models i idees, i l'assessora per tal d'aconseguir el tipus de pel·lícula que més s'adapti als seus gustos, permetent-li escollir entre diferents reportatges, entrevistes i filmacions.

  • Concerts i actuacions

Si vostè realitza un acte, ja sigui musical, teatral o relacionat amb la dansa, conti amb nosaltres per la seva filmació. Realitzarem un treball a la seva mida, contant amb diferents càmeres i un montatge adient a cada ocasió.

  • Muntatge de "home-videos"

Disposa de multitut d'imatges, de moments que té guardats, viatges, moments familiars i que no sol mirar mai degut a que les seves gravacions se'ls hi fan pesades o avorrides?. Això ja no és un problema, JUS Studio conta amb professionas que editaran els seus vídeos per fer-los més divertits, millorant l'ordre de seqüències, prescindint de les que no aporten interès a la pel·lícula i afegint efectes visuals i sonors.

Ja no tornarà a veure males cares entre els amics i familiars que els vulgui ensenyar el vídeo de les vacances o la festa d'aniversari.

home Next

Videoclips

image

La producció íntegra de videoclips músicals és un dels altres forts de JUS Studio.

Tot comença amb una idea que pren forma amb la creació d'un esboç (story board) del que serà el projece final i acaba amb una història conjunta entre música i imatge.

Entre els videoclips creats, cal destacar:

home Previous Next

Fotomontatge

image
image

En la era de les càmeres digitals hi han mil fotos que queden oblidades o desades en una carpeta del disc dur.

Nosaltres els crearem un reportatge amb explicacions, transicions i efectes sonors i visials que farà que veure fotos sigui una nova experiència.

home Previous

Nobody Knows - Gerard Martí

image

Es tracta del primer videoclip en solitari de l'artista Gerard Martí en el qual interpreta el tema de la cantant Pink: "Nobody Knows".

Aquest treball va ser el tret de sortida de la correra professional de l'artista, ja que li va permetre superar el casting del programa de TVE: "Misión Eurovisión" (2007). La producció, rodatge i muntatge del videoclip va ser dut a terme en tant sols 4 dies.

Se hará realidad - Cor l'Amistat

image

Es tracta del videoclip de la cançó "Se hará realidad" creada per Josep Roca Soler i interpretada pel Cor l'Amistat de l'Aula de Música Soler, el qual va ser presentat i seleccionat en el Fòrum de les Cultures de Barcelona l'any 2004.

El montatge del videoclip va comptar amb la col·laboració de Gavà TV (Xavier Bardulet) i la música va ser enregistrada als estudis KB Sound de Gavà.

Així Interpreto- Cor l'Amistat

image

Es tracta del videoclip de la cançó "Així interpreto" que és un conjunt d'imatges del "making off" del CD que porta el mateix nom. Va ser creat l'any 2012.

L'home del Mirall -

Cor l'Amistat i Gerard Martí

image

Es tracta del vídeo del tema inclós en el disc "Així Interpreto": "L'Home del Mirall" (Man in the mirror), música de Michael Jackson i lletra de Josep Roca i Soler, interpretat per Gerard Martí i el Cor l'Amistat de l'Aula de Música Soler.

Lo que necesitas - Soulmates

image

Es tracta del primer videoclip del grup Soulmates on ens presenten el seu tema acústic "Lo que necesitas" inclós en el seu primer disc "Looking for a new dawn".

Who I am - Soulmates

image

El videoclip del tema de SOULMATES: Who I am, inclós al seu primer disc "Looking for a new dawn".