ARTISTES VINCULATS

Grans professionals i músics amateurs que han col·laborat o comptat amb nosaltres pels seus projectes.

Soulmates

El compliment d'una promesa és el que va fer que aparegués aquest grup. Soulmates és un grup de pop creat per Mireia Tortajada i Josep Soler, els quals són els compossitors de la banda.
JUS Studio els va produir el seus tres primers discs "Looking for a new dawn", "Sharing a Dream" i "Flying through the light" i vam ser els encarregats de la producció dels concerts de presentació dels tres àlbums, aix com numerosos videoclips i singles.

També hem sigut els encarregats de la creació de la seva web pàgina web.

Nerea Rodríguez

La cantant i actriugavanenca que va saltar a la fama en el programa Operación Triunfo de l'any 2017 va ser una artista vinculada a JUS Studio en els seus inicis, sent responsables de la seva pàgina web i les seves xarxes socials durant la seva estancia al programa així com creadors d'alguns dels vídeos que li van permetre entrar en els castings de diferents produccions teatrals.

Actualment segueix col·laborant en alguns del projectes que anem realitzant i val a dir que és un plaer poder comptar amb ella.

Cor l'Amistat

El Cor l'Amistat de l'Aula de Música Soler, que data de l'any 1972, ha estat format per més de 4.000 infants i joves que durant tota la seva història han compartit el seu amor i dedicació a la música.

Sota la direcció de Mª Carmen Soler i Sánchez, la seva creadora i des de l'any 2001 d'en Josep Soler, actual director del cor infantil i juvenil, diversos han estat els actes en els que han participat. De tots ells cal destacar les actuacions en diferents concursos intercol·legials durant els primers anys (obtenint sempre els primers llocs); la creació de cinc discos els anys 1990, 1992, 1994, 2008 i 2012; les actuacions al Palau de la Música Catalana en els anys 1997 i 1998, així com la participació en el Fòrum de les Cultures de Barcelona 2004, amb el tema i vidioclip "Se hará realidad".

D'entre els treballs que el Cor l'Amistat ha fet amb JUS Studio, cal destacar: Se hará realidad (produit per JUS Studio), Aquí ens tens (produit per JUS Studio) i Així Interpreto (enregistrat, mezclat i produit per JUS Studio). També cal destacar la producció dels actes de presentació del disc Així Interpreto i el vídeo editat posteriorment.

180 graus

El grup català nascut a finals d'octubre de 2006 presentava el seu primer CD "Canvi de Sentit" el maig de 2007 amb 8 temes propis produits i instrumentats per JUS Studio.
En aquesta primera etapa el grup estava format per:
Raquel Massoni (veu), Christian Martí (baix), Josep Soler (bateria), Alex Martínez i Marc Ferré (guitarres).

A principis de 2008, la banda sofreix alguns canvis, marxen l'Alex i la Raquel i s'incorporen:
Laia Roc (veu), Agustín Alcaraz (guitarra) i Manuel Cuesta (teclats)

En aquesta segona etapa gravan a JUS Studio la maqueta de versions "Maqueta 2008".
JUS Studio també va ser l'encarregat de la pàgina web.
La banda es va disoldre a finals de 2008.

Electric Boulevard

Electric Boulevard és un grup de rock-blues de Barcelona, nascut l'any 2012.
Al mes de maig de 2013 entraven als estudis de gravació de JUS Studio per gravar la seva primera maqueta anomenada: "First step on the road".
JUS Studio va ser l'encarregat de l'enregistrament, mezcla, producció i disseny gràfic de l'àlbum creat per:
Arantxa Conde (veu), Josep Soler (baix), Lluis Naval (bateria), Pablo Lamers (guitarra i coros) i Nico Marín (guitarra).

També vam ser els encarregats de la creació de la seva primera pàgina web.

Trencant Silencis

Trencant Silencis va ser una agrupació instrumental composta per alumnes de l'Aula de Música Soler que va començar el seu camí en curs 2006-2007 de la mà de 6 joves músics: Carla Córdoba (veu), Eugènia González (baix), Marcos López-Jurado (bateria), Daniel Casadellà i Luís Vaz (guitarres) i Sergi Rodríguez (teclats)
A l'abril de 2008 presenten el seu primer single "Volver atrás" produit per JUS Studio i inclós en el CD de l'Aula de Música Soler: "Aquí ens tens"
Uns anys després el grup pateix alguns canvis, en Marcos i en Luís deixen la banda i s'incorporen:
Lluís Naval (bateria) i Josep Soler (guitarra)

En aquesta segona etapa gravan a JUS Studio la maqueta de versions "Maqueta 2008".
JUS Studio també va ser l'encarregat de la pàgina web.
La banda es va disoldre a finals de 2008.

Gerard Martí

El cantant i actor gavanenc Gerard Martí ha estat molt lligat a JUS Studio. Diverses han estat les produccions que se li han fet, així com numeroses les vegades que en Gerard ha participat en algun projecte de JUS Studio.
Cal destacar la creació i producció del videoclip "Nobody knows" que l'artista va presentar als castings del programa de TVE: Misión Eurovisión (el qual va ser l'inici de la seva carrera artística).
Així com la participació en el disc i posterior videoclip de Se hará realidad, com a solista del cor l'Amistat en els Cd's Aquí ens tens i Així Interpreto.

També, JUS Studio ha sigut l'encarregat de crear i mantenir la primera web oficial de l'artista i de promocionar-lo fins el dia que va signar el seu primer contracte discogràfic.
En l'actualitat el Gerard ha participat en diversos musicals com: El Rey Leon, A el musical, High School Musical i en series de televisó com Dreamland o Un golpe de suerte.

Gerard Costa

El cantautor de Gavà, Gerard Costa, també va passar per JUS Studio. En els mesos de març i Abril de 2004 va registrar la seva maqueta "Estudio", amb cançons tan senyalades com "Leti & Cia" o "Bogatell" d'entre els sis temes amb els que comptava el treball.

El cantautor va liderar varios grups musicals abans d'iniciar el seu camí en solitari. Amb un estil clarament definit, notem en ell la influència de músics madrilenys de la denominada "nueva hornada de cantautores".

Gerard és un músic preocupat pels nous medis i tecnologies, que incorpora en els seus temes i que prova de no abandonar mai l'atenció a les noves propostes.