Benvinguts

 

Produccions
Enregistraments
Sonoritzacio
Artistes
Multimedia

Produccions

image

El departament de Música de JUS Studio es dedica a produir obres musicals de músics i formacions de tota mena, així com espectacles, concerts i àlbums.

Comptem amb bons músics que s'encarreguen de fer arranjaments, instrumentacions, i fins i tot, composicions.

Cal destacar les següents produccions:

 • Se hará realidad
 • Centenari del col·legi Immaculada Concepció de Gavà
 • Canvi de Sentit
 • Aquí ens tens
 • Així Interpreto
 • First step on the road
 • Looking for a new dawn

 

home Next

Enregistraments

image

Des de principis de 2002, el departament musical de JUS Studio va començar a funcionar com a estudi de gravació. En aquests anys ha enregistrat tant en estudi, com en directe a diferents artistes i formacions.

Al febrer de 2002 es va enregistrar el primer tema, en aquest cas el tema Escolta'm bé del desaparegut grup de pop-rock català Uns Quants.

Altres enregistraments senyalats, alguns dels quals pots escoltar en la secció multimèdia, són:

 • Les bases del tema Se hará realidad, seleccionat al Fòrum de Barcelona de 2004
 • Concert de cant gregorià al monestir de Ripoll, al desembre de 2003
 • El single Digues com et sentiries del grup Uns Quants a principis de l'any 2004
 • La maqueta Estudio de Gerard Costa els mesos de Març i Abril de 2004
 • La maqueta de versions del grup 180 graus
 • El disc doble Així Interpreto del Cor l'Amistat i les agrupacions instrumentals de l'Aula de Música Soler
 • El disc Looking for a new dawn del grup Soulmates

 

image
home Previous Next

Sonorització

image
image

"Músics al servei de músics"

Aquest és el lema que provoca l'aparició d'aquest departament, l'objectiu del qual és fer que el músic es senti a gust mentre interpreta pel seu públic.

Per això ens hem especialitzat en sonorització de directes en sales petites i mitjanes on la proximitat amb el públic fa que la nostra feina hagi de ser el més acurada possible. Volem ser un més de la banda per aconseguir aquell so que tots desitjem en un bon directe.

Per altre banda, també preparem sonoritzacions fixes, per a locals o establiments que vulguin tenir les millors prestacions, encarregant-nos d'aconsellar-li el material que millor s'adapti a les seves necesitats.

home Previous Next

Artistes i formacions vinculades

De de la seva creació, JUS Studio ha estat relacionat amb diferents artistes i formacions dels quals destaquem:

 

Gerard Marti
Alberto Molero
Soulmates
Living 4 This
Uns Quants
Cor Amistat
180 graus
Electric Boulevard
Trencant Silencis
Gerard Costa
home Previous Next

Multimèdia

image

 

 

 

 

home Previous

Gerard Martí

El cantant i actor gavanenc Gerard Martí ha estat molt lligat a JUS Studio. Diverses han estat les produccions que se li han fet, així com numeroses les vegades que en Gerard ha participat en algun projecte de JUS Studio.

Cal destacar la creació i producció del videoclip "Nobody knows" que l'artista va presentar als castings del programa de TVE: Misión Eurovisión (el qual va ser l'inici de la seva carrera artística).

Així com la participació en el disc i posterior videoclip de Se hará realidad, com a solista del cor l'Amistat en els Cd's Aquí ens tens i Així Interpreto.

image

També, JUS Studio ha sigut l'encarregat de crear i mantenir la primera web oficial de l'artista i de promocionar-lo fins el dia que va signar el seu primer contracte discogràfic.

En l'actualitat el Gerard ha participat en diversos musicals com: El Rey Leon, A el musical, High School Musical i en series de televisó com Dreamland o Un golpe de suerte.

Alberto "Star" Molero

 

 

"Una veu moderna, d'avui, però amb espurnes de romanticisme i tendressa".

El cantant de música pop-rock es va donar a conèixer en el programa Lluvia de Estrellas i des de aleshores la seva trajectòria no ha fet més que anar a millor.

D'entre tots els seus treballs destaquem Sempre l'Amor presentat l'any 2007.

image

L'any 2008 va cedir la seva veu al tema No puc negar el meu amor, juntament amb la cantant Leyre Lisón, de l'àlbum Aquí ens tens produit per JUS Studio.

En els últims anys ha presentat la seva candidatura per representar a Espanya a Eurovisió.

 

Soulmates

 

El compliment d'una promesa és el que va fer que aparegués aquest grup.

Soulmates és un grup de pop creat per Mireia Tortajada i Josep Roca Soler, els quals són els compossitors de la banda.

JUS Studio els va produir el seu primer disc "Looking for a new dawn" que va veure la llum al desembre de 2013.

També ha sigut l'encarregat de la creació de la seva primera pàgina web.

image

 

 

Living 4 This

 

 

Es tracta d'un grup de 6 músics que porten treballant plegats des de març de 2007 i que ofereixen un repertori de temes tant actuals com clàssics del món del pop-rock.

JUS Studio ha produit al grup des dels inicis, ha creat la pàgina web, va gravant les diferents maquetes de la banda, així com vídeos promocionals de la banda.

image

 

 

Uns Quants

 

El desaparegut grup de pop-rock català, va estar molt lligat a JUS Studio, no només per l'enregistrament d'alguns temes com: "Digues com et sentiries" o "Escolt'am bé", si no, també per la producció del que hagués estat el seu segon àlbum "Ja hi tornem", el qual va quedar a mitges degut a la dissolució del grup.

JUS Studio es va encarregar de la gravació en video de dos dels seus concerts més importants: "Uns Quants a Mephisto" i "Uns Quants a KGB".

També vam ser els encarregats de la pàgina web i del disseny gràfic del seu primer disc: Per Començar.

image

 

 

Cor l'Amistat - Aula de Música Soler

El Cor l'Amistat de l'Aula de Música Soler, que data de l'any 1972, ha estat format per més de 4.000 infants i joves que durant tota la seva història han compartit el seu amor i dedicació a la música.

Sota la direcció de Mª Carmen Soler i Sánchez, la seva creadora i des de l'any 2001 d'en Josep Roca i Soler, actual director del cor infantil i juvenil, diversos han estat els actes en els que han participat. De tots ells cal destacar les actuacions en diferents concursos intercol·legials durant els primers anys (obtenint sempre els primers llocs); la creació de cinc discos els anys 1990, 1992, 1994, 2008 i 2012; les actuacions al Palau de la Música Catalana en els anys 1997 i 1998, així com la participació en el Fòrum de les Cultures de Barcelona 2004, amb el tema i vidioclip "Se hará realidad".

image

D'entre els treballs que el Cor l'Amistat ha fet amb JUS Studio, cal destacar: Se hará realidad (produit per JUS Studio), Aquí ens tens (produit per JUS Studio) i Així Interpreto (enregistrat, mezclat i produit per JUS Studio). També cal destacar la producció dels actes de presentació del disc Així Interpreto i el vídeo editat posteriorment.

 

180 graus

El grup català nascut a finals d'octubre de 2006 presentava el seu primer CD "Canvi de Sentit" el maig de 2007 amb 8 temes propis produits i instrumentats per JUS Studio.

En aquesta primera etapa el grup estava format per:

Raquel Massoni (veu), Christian Martí (baix), Josep Roca (bateria), Alex Martínez i Marc Ferré (guitarres).

A principis de 2008, la banda sofreix alguns canvis, marxen l'Alex i la Raquel i s'incorporen:

Laia Roc (veu), Agustín Alcaraz (guitarra) i Manuel Cuesta (teclats)

image

En aquesta segona etapa gravan a JUS Studio la maqueta de versions "Maqueta 2008".

JUS Studio també va ser l'encarregat de la pàgina web.

La banda es va disoldre a finals de 2008.

 

Electric Boulevard

Electric Boulevard és un grup de rock-blues de Barcelona, nascut l'any 2012.

Al mes de maig de 2013 entraven als estudis de gravació de JUS Studio per gravar la seva primera maqueta anomenada: "First step on the road".

JUS Studio va ser l'encarregat de l'enregistrament, mezcla, producció i disseny gràfic de l'àlbum creat per:

Arantxa Conde (veu), Josep Roca (baix), Lluis Naval (bateria), Pablo Lamers (guitarra i coros) i Nico Marín (guitarra).

image

També vam ser els encarregats de la creació de la seva primera pàgina web.

 

Trencant Silencis

Trencant Silencis va ser una agrupació instrumental composta per alumnes de l'Aula de Música Soler que va començar el seu camí en curs 2006-2007 de la mà de 6 joves músics:

Carla Córdoba (veu), Eugènia González (baix), Marcos López-Jurado (bateria), Daniel Casadellà i Luís Vaz (guitarres) i Sergi Rodríguez (teclats)

A l'abril de 2008 presenten el seu primer single "Volver atrás" produit per JUS Studio i inclós en el CD de l'Aula de Música Soler: "Aquí ens tens"

Uns anys després el grup pateix alguns canvis, en Marcos i en Luís deixen la banda i s'incorporen:

Lluís Naval (bateria) i Josep Roca (guitarra)

image

En aquesta segona etapa gravant a JUS Studio els temes "Ya no duelen tus palabras" i "Zombie", inclosos en l'àlbum de l'Aula de Música Soler: "Així Interpreto". (2012)

JUS Studio també és va encarregar de la creació de la pàgina web de la banda, fins la seva ruptura a finals de 2012.

 

Gerard Costa

El cantautor de Gavà, Gerard Costa, també va passar per JUS Studio. En els mesos de març i Abril de 2004 va registrar la seva maqueta "Estudio", amb cançons tan senyalades com "Leti & Cia" o "Bogatell" d'entre els sis temes amb els que comptava el treball.

El cantautor va liderar varios grups musicals abans d'iniciar el seu camí en solitari. Amb un estil clarament definit, notem en ell la influència de músics madrilenys de la denominada "nueva hornada de cantautores".

Gerard és un músic preocupat pels nous medis i tecnologies, que incorpora en els seus temes i que prova de no abandonar mai l'atenció a les noves propostes.

image